Dit zijn de 5 beste brokers om te beleggen

Blog Dit zijn de 5 beste brokers om te beleggen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun geld te gaan beleggen. En dat is ook niet zo gek, want beleggen is een goede vorm van sparen waarbij de kans bestaat dat dit geld meer waard wordt. Wanneer jij ook wil beleggen, is het belangrijk om eerst brokers te vergelijken. Brokers kunnen namelijk onderling van elkaar verschillen als we het hebben over de mogelijkheden, het aanbod, het gebruikersgemak en de bijkomende kosten. Hieronder zetten we de vijf beste brokers voor je op een rij waar je kunt beleggen.

1. MEXEM

Heb je al wat ervaring opgebouwd in de beleggingswereld? Dan kun je prima jouw weg vinden in het platform van MEXEM. MEXEM is namelijk vooral geschikt voor beleggers met ervaring. Bovendien is het aanbod van dit beleggingsplatform erg breed: zo kun je beleggen in aandelen, ETF’s, obligaties, valuta's en meer. Ook is MEXEM een van de goedkoopste brokers, wat voor veel mensen aantrekkelijk is. Wil je meer te weten komen over dit beleggingsplatform voordat je hier gaat beleggen? Lees dan eens de MEXEM review door.

2. BUX Zero

Wil je liever beleggen bij een broker van Nederlandse bodem? Dan kun je kiezen voor BUX Zero. Sinds 2019 is deze oer-Hollandse broker actief in de beleggingswereld. Bovendien is deze broker erg laagdrempelig. Dat is voor veel mensen dan ook de doorslaggevende factor om hier te gaan beleggen. Het is een makkelijk platform zonder te veel poespas, waardoor je zonder al te veel moeite al kunt starten met beleggen. Je kunt hier beleggen in aandelen en ETF’s. Wil je ook beleggen bij BUX Zero? Dan kun je meer over deze broker lezen in de BUX Zero review, zodat jij jezelf goed kunt voorbereiden op het beleggen bij dit handelsplatform.

3. DEGIRO

Een van de bekendste brokers van het moment is DEGIRO. Deze broker staat bekend om zijn lage prijzen en zijn gebruiksvriendelijke platform. DEGIRO is dan ook geschikt voor zowel beginnende beleggers als beleggers met wat ervaring. Ook is deze broker erg geliefd door zijn enorme handelsaanbod. Daarnaast kun je eenvoudig geld storten via iDEAL, wat ook volgens veel mensen een groot voordeel is. Wanneer je geld wil opnemen vanuit DEGIRO gaat dat ook erg eenvoudig, maar dit duurt vaak wel een aantal dagen. Als je op zoek bent naar een eenvoudig én veilig handelsplatform, kun je bij DEGIRO prima terecht.

4. Brand New Day

Je gaat meestal beleggen voor langetermijndoelen. Maar wanneer je écht voor de zeer lange termijn wil beleggen, kun je gaan beleggen bij Brand New Day. Brand New Day focust zich namelijk vooral op beleggers voor de zeer lange termijn, bijvoorbeeld om een pensioen op te bouwen of om schoolgeld te sparen voor een kind. Je ziet hier dus geen snelle stijgingen of explosieve koersveranderingen. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar én je hoeft geen hoge kosten te betalen om hier te kunnen beleggen. Wel een prettig idee.

5. eToro

eToro bestaat al een tijdje en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste (sociale) handelsplatformen ter wereld. Zo heeft deze broker wel miljoenen leden verspreid over de hele wereld. Dat zegt waarschijnlijk al genoeg over hoe geliefd deze broker wel niet is. Zo kun je bij eToro beleggen met 0 procent commissie. Daarnaast is eToro geschikt voor iedereen: beleggers die net starten of beleggers met jarenlange ervaring. Dit is dan ook de missie van de broker, om toegankelijk te zijn voor elke belegger. Bovendien kun je zelfs in het platform andere beleggers volgen. Ideaal als je zelf niet goed weet waar je precies moet beginnen. Ook is het beleggingsaanbod bij de broker groot: zo kun je onder andere beleggen in ETF’s, aandelen, futures, forex en meer.

Recente berichten