Tips om jurkjes te dragen in de winter

Blog Tips om jurkjes te dragen in de winter

Zelfs als de temperaturen onder het vriespunt zijn gedaald, kun je een jurkje dragen. Met het juiste materiaal of de juiste combinaties is jouw lichaam bestemd tegen de kou. Zo zie je er ook in de winter nog steeds supervrouwelijk uit.

1 Materiaal

Je kunt een lange jurk het hele jaar door dragen. Deze bedekken jouw benen. Wel kun je beter wijde en luchtige stoffen vermijden in de winter. Een strakke jurk is houdt jouw lichaam warmer. Ook kun je kiezen voor een gebreide jurk, als de Nederlandse winter in aantocht is.

2 Trui over de jurk

Je kunt nog steeds jouw favoriete zomerse jurk dragen, ook al heeft de jurk korte mouwen. Je kunt bijvoorbeeld een trui of vestje dragen over jouw jurk. Combineer dit met een riem en het lijkt net of je een rok draagt. 

3 Panty

Brr, die winterse kou kan erg pijnlijk zijn voor blote benen. Een oplossing hiervoor is een dikke panty of een legging. Ook al is een panty of legging dun, het houdt jouw benen toch een stukje warmer in de winter.

4 Laarzen

Hoge laarzen zijn ideaal om te dragen in de winter onder jouw jurkje, bijvoorbeeld cowboylaarzen. Deze bedekken jouw kuiten en komen in sommige gevallen zelfs tot aan de knieën. Je kunt hierdoor jouw fluffy sokken blijven dragen, zonder dat dit opvalt. Zo blijven jouw benen lekker warm én je ziet er nog steeds chique uit.

5 Jas

Een leren jas, spijkerjack of blazer: hiermee hou je alsnog jouw lichaam warm als je een jurkje draagt. Ook is een winterjas lekker warm als het buiten onder de tien graden is.

Recente berichten